Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PlayStation 3 Ενημερώνεται Στην Έκδοση 4.50

PlayStation 3 (2012)

Μπορεί η κυκλοφορία της επόμενης γενιάς PlayStaion να γίνεται μέσα στο μήνα αυτό, όμως η γιαπωνέζικη εταιρία δεν ξέχασε τους χρήστες του τωρινού PlayStation 3.

Η Sony κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού με αριθμό έκδοσης 4.50 η οποία φέρνει δύο-τρία πραγματάκια. Το πρώτο είναι η αυτόματη λήψη και ενημέρωση των εφαρμογών και patch παιχνιδιών που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus (τώρα όλοι όσοι έχουν PlayStation Network λογαριασμό θα έχουν το χαρακτηριστικό αυτό), το δεύτερο είναι να θέσεις από τις ρυθμίσεις ασφαλείας ποιος μπορεί να δει τα τρόπαια που έχεις κερδίσει από τα παιχνίδια και το τρίτο είναι η μεταφορά δεδομένων από PlayStation 3 σε PlayStation Vita μέσω Wi-Fi σύνδεσης.

Η ενημέρωση στην έκδοση 4.50 του PlayStation 3 είναι από σήμερα διαθέσιμη για λήψη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: