Η Sony Κυκλοφορεί Παγκοσμίως Νέο PlayStation 4

Η Sony Κυκλοφορεί Παγκοσμίως Νέο PlayStation 4

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®4 (PS4™) (σε χρώμα μαύρο [Jet Black] και λευκό [Glacier White]) θα διατεθεί στα τέλη Ιουνίου στην Ιαπωνία και αργότερα στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Το βάρος του νέου συστήματος PS4 έχει μειωθεί κατά 10% και η κατανάλωση ενέργειας κατά 8%, συγκριτικά με το τρέχον μοντέλο PS4. Επιπρόσθετα, η επιφάνεια του καλύμματος του σκληρού δίσκου θα αποκτήσει ένα ματ φινίρισμα, χαρίζοντας στην κονσόλα ένα πιο casual στιλ. Με το νέο σύστημα οι παίκτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μοναδικές και διαδραστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας που μόνο το PlayStation® μπορεί να προσφέρει, μεταξύ των οποίων και μια ευρύτατη γκάμα διαθέσιμων παιχνιδιών και πολυάριθμες δικτυακές λειτουργίες.

Η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 θα συνεχίζει να επεκτείνεται με πολυαναμενόμενους τίτλους από τα Worldwide Studios της SCE, αλλά και συνεργαζόμενες (third-party) εταιρείες, ανάμεσα τους τα Until Dawn, Batman: Arkham Knight™, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War™III: Remastered που αναμένονται σύντομα *1.

Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει τον «κόσμο» του PS4 και να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας διαθέσιμες μόνο στο PlayStation.

<PlayStation®4 (Σειρά CUH-1200)>

Όνομα προϊόντος PlayStation®4
Χρώματα Μαύρο (Jet Black) / Λευκό (Glacier White)
Κωδικός προϊόντος Σειρά CUH-1200
Βασικός Επεξεργαστής Ειδική επεξεργαστική μονάδα (Single-chip)

CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, 8 πυρήνων

GPU : 1.84 TFLOPS, επεξεργαστής γραφικών βασισμένος σε AMD next-generation Radeon™

Μνήμη GDDR5 8GB
Αποθηκευτικός χώρος Ενσωματωμένος σκληρός δίσκος 500GB *2
Εξωτερικές διαστάσεις Περίπου 275×53×305 χιλιοστά (πλάτος × ύψος × μήκος)
(αρχική εκτίμηση, εξαιρείται η μεγαλύτερη διάσταση)
Βάρος Περίπου 2,5 κιλά
Μονάδα BD/ DVD drive
(μόνο ανάγνωση)
BD × 6 CAV
DVD × 8 CAV
Είσοδοι/ Έξοδοι Super-Speed USBx (USB 3.0) θύρα × 2
AUX θύρα × 1
Συνδεσιμότητα Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1

IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth® 2.1(EDR)

Ισχύς AC 100-240V, 50/60Hz
Κατανάλωση ενέργειας Μέγιστη 230W
Θερμοκρασία (σε λειτουργία) 5 ºC – 35ºC
AV έξοδοι Θύρα HDMI out
Ψηφιακή έξοδος ήχου (οπτική)

 

*1 Η συλλογή και ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων τίτλων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα και περιοχή.

*2 Ο σκληρός δίσκος διαθέτει χώρο διαθέσιμο για περιεχόμενο που αποθηκεύουν οι χρήστες και χώρο τον οποίο καταλαμβάνει το σύστημα, με αποτέλεσμα η διαθέσιμη χωρητικότητα να είναι μικρότερη από το συνολικό αποθηκευτικό χώρο που αναφέρεται.

Σχετικά με τη Sony Computer Entertainment Inc.

Αναγνωρισμένη ως παγκόσμια ηγέτιδα και υπεύθυνη για την εξέλιξη των ψηφιακών συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας, η Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) κατασκευάζει, διανέμει και εμπορεύεται το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PSP® (PlayStation®Portable), το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®3 (PS3®), το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®Vita (PS Vita) και το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®4. Η SCEI έφερε επανάσταση στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας παρουσιάζοντας το PlayStation το 1994. Το PlayStation 2 ενίσχυσε περαιτέρω την «κληρονομιά» του PlayStation ως το επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Το PSP είναι ένα φορητό σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν 3D παιχνίδια, με υψηλής ποιότητας βίντεο και υψηλής πιστότητας στερεοφωνικό ήχο. Το PS3 είναι ένα αναβαθμισμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, ενσωματώνοντας τον πανίσχυρο Cell Broadband Engine και τους επεξεργαστές RSX. Το PS Vita είναι το απόλυτο σύστημα φορητής ψυχαγωγίας, το οποίο προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό προηγμένου gaming και κοινωνικής δικτύωσης. Το PlayStation®4 επαναπροσδιορίζει το διαισθητικό και πλούσιο gameplay με πανίσχυρα γραφικά και ταχύτητες, έξυπνη εξατομίκευση και ενσωμάτωση της κοινωνικής δικτύωσης. Το PSNSM, τμήμα του οποίου είναι και το PlayStation®Store, προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες online gaming στους κατόχους PlayStation. Η SCEI προσφέρει επίσης την εμπειρία του PlayStation® σε ανοιχτά λειτουργικά συστήματα μέσω του PlayStation®Mobile, μιας πλατφόρμας για όλες τις συσκευές.

Με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας, η SCEI, μαζί με τις θυγατρικές της εταιρείες Sony Computer Entertainment America LLC., και Sony Computer Entertainment Europe Ltd., και τις τοπικές εταιρείες Sony Computer Entertainment Japan και Sony Computer Entertainment Asia αναπτύσσει, παράγει, εμπορεύεται και διανέμει συσκευές και λογισμικό και διαχειρίζεται την αδειοδότηση προγραμμάτων σε συνεργαζόμενες εταιρείες για τις πλατφόρμες της στις αντίστοιχες αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.