Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

PS4 Slim: Αποκαλύφθηκε το επόμενο PlayStation της Sony

Το νέο PlayStation, με κωδική ονομασία Neo, αναμένεται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον, όμως ένας τυχερός από το Μάντσεστερ το έχει ήδη στην κατοχή και το αποκάλυψε πριν την Sony. Αρχικά το είχε ανεβάσει στο Gumtree για να το πουλήσει, όμως η αγγελία αποσύρθηκε και από τότε ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές της κονσόλας.

Από τις φωτογραφίες του χρήστη “shortman82” βλέπουμε ότι το επερχόμενο PlayStation είναι λεπτότερο από το PS4, οπότε υπάρχει περίπτωση να ονομάζεται PS4 Slim, ακολουθώντας την παράδοση της Sony σε αυτόν τον τομέα. Το design του έχει επίσης ανανεωθεί και τώρα είναι πολύ πιο απλό και συμμαζεμένο χωρίς λεπτομέρειες, όπως μπλε φως όταν είναι ενεργό.

Η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου για το PlayStation και αναμένεται τότε να το ανακοινώσει επίσημα. Οι φήμες λένε ότι θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και θα έχει καλύτερες επιδόσεις για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εικονική πραγματικότητα.

Οι εικόνες φαίνονται πραγματικές και εφόσον βλέπουμε και την συσκευασία του, δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιβολία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: