Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Pokemon GO: Τα Public διοργανώνουν το 1ο Pokemon Hunting Εvent

Όταν πριν από πολλά πολλά χρόνια βλέπαμε τα Pokemon στην τηλεόραση, με τον Pikachu και την παρέα του, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα αναζητούσαμε απεγνωσμένα τα ίχνη τους μέσα στην ίδια μας της πόλη. Συμμετέχοντας στην παγκόσμια τρέλα του Pokemon Go, το Public Συντάγματος γίνεται χώρος «συγκέντρωσης» Pokemon, μεταφέροντας τη δράση και το fun του παιχνιδιού στο κέντρο της Αθήνας. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 19.00 μ.μ. τα Public σας προσκαλούν να κυνηγήσετε pokemon μαζί με την Samsung και ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα φύγει με πολλά Pokemon και ένα Samsung Galaxy S7.

Το Pokemon Go, ένα νέο παιχνίδι για smartphones που μπλέκει την εικονική πραγματικότητα με τη ζωή, εξελίχθηκε τελευταία σε φαινόμενο και παγκόσμια τρέλα, κάνοντας όλους μας να ψάχνουμε Pokemon σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, βουνά και λαγκάδια!

Πώς ακριβώς παίζεται το Pokemon Go; Μέσω της κάμερας του κινητού σου, το φυσικό τοπίο που βλέπεις μπροστά σου «εμπλουτίζεται» με Pokemon, με τη μόνη διαφορά ότι καλείσαι να τους αναζητήσεις εσύ, ψάχνοντας  σε πραγματικούς χάρτες και διαδρομές της πόλης. Το παιχνίδι προκάλεσε φρενίτιδα στην Αμερική από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, με αποτέλεσμα να κρασάρουν οι servers λόγω απρόβλεπτα μεγάλης ζήτησης.

Και πώς μπορούμε να βρούμε τους γνωστούς ήρωες κινουμένων σχεδίων σε ένα από τα πιο γνωστά meeting points της πρωτεύουσας:

Η είσοδος του καταστήματος Public στο Σύνταγμα μετατρέπεται σε Poke Stop, εμφανίζοντας Pokemon σε όσους τα αναζητούν! Στους πολλούς λόγους λοιπόν που είχαμε ως τώρα να επισκεφτούμε τα Public, ας προσθέσουμε κι έναν ακόμα – κι ας αφεθούμε στο gaming φαινόμενο της χρονιάς, το πιο αστείο, παράδοξο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας ever!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση Pokemon Hunting Εvent.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: