Η Polaroid ανακοίνωσε δύο νέα Android smartphones

Η Polaroid ανακοίνωσε δύο νέα Android smartphones

Η Polaroid ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2016 δύο νέα Android smartphones με αξιόλογο hardware για τις τιμές τους. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Polaroid πέρσι στην ίδια έκθεση είχε ανακοίνωσε το πρώτο της κινητό, Polaroid Selfie, το οποίο όμως ήταν κλώνος του OPPO N1 και λογικά νομικά προβλήματα απέτρεψαν τη κυκλοφορία του. Τα νέα smartphones της δεν έχουν αυθεντικό design, αλλά τουλάχιστον δεν αντιγράφουν κάποιο επώνυμο μοντέλο.

Polaroid Power

Η εταιρία ανακοίνωσε δύο μοντέλα. Το Power είναι το καλύτερο από τα δύο και διαθέτει 6-ιντσών full HD οθόνη (ανάλυσης 1080 x 1920 pixels), οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB μνήμη RAM, 32 GB χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα, 8-megapixels selfie κάμερα με flash και 3,000 mAh μπαταρία. Το κόστος του θα ανέρχεται στα $249.99.

Polaroid Snap

Το Snap είναι το προσιτό και θα προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: με 5-, 5,5- και 6-ιντσών οθόνη. Οι οθόνες έχουν ανάλυση HD (720 x 1280 pixels) και το hardware και των τριών αποτελείται έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB μνήμη RAM, 16 GB χωρητικότητα, 13-megapixels και 5-megapixels selfie κάμερα με flash. Το φθηνότερο μοντέλο θα κοστίζει $129.99, ενώ το ακριβότερο $179.99.

Η εταιρία αναφέρει ότι το Snap (στις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του) θα κυκλοφόρησε μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ το Power θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.