Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πάπας Francis: Το Διαδίκτυο Είναι Δώρο Από Τον Θεό

Το ακούσαμε και αυτό: ο Πάπας Francis ανακήρυξε το Διαδίκτυο σαν ένα «δώρο από τον Θεό» που μπορεί να σπάσει τα εμπόδια μεταξύ διαφορετικών ομάδων ανθρώπων, δίνοντάς τους μια πλατφόρμα για να συζητήσουν τις διαφορές τους!

Σε γραπτή δήλωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Επικοινωνίας της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας χαρακτήρισε το Διαδίκτυο μια σημαντική ανακάλυψη για την ανθρωπότητα, και όχι για τη τεχνολογία. Πρόσθεσε πως βοηθάει τους ανθρώπους να γνωριστούν, να εκφράσουν τις διαφορετικές απόψεις τους και να νιώσουν την αίσθηση της ενότητας. Ωστόσο, γνωρίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατάχρηση.

Σε γενικές γραμμές, ο πάπας πιστεύει ότι το Διαδίκτυο μας βοηθάει όλους να ενωθούμε, ενώ θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε προσεχτικά γιατί επιφυλάσσει κινδύνους όπως γνωρίζουμε καλά. Στη πραγματικότητα το Διαδίκτυο είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπολογιστών και χωρίς τους αμέτρητους servers που φιλοξενούν τα sites και τα δεκάδες πρωτόκολλα δεν θα υπάρχει τίποτα…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: