Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PopKey Πληκτρολόγιο Που Στέλνει Κινούμενες Εικόνες Αντί Για Κείμενο

PopKey keyboard

Η Apple με το iOS 8 που θα κυκλοφορήσει σύντομα θα επιτρέπει τη χρησιμοποίηση πληκτρολογίων τρίτων προγραμματιστών και για αυτό έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται πληκτρολόγια για iOS. Μέσα στη λίστα των πληκτρολογίων που θα κυκλοφορήσουν υπάρχει το SwiftKey, ένα από τα κορυφαία του Android, αλλά και το ολοκαίνουργιο PopKey.

Το PopKey είναι το πρώτο πληκτρολόγιο για iOS το οποίο θα επιτρέπει την άμεση αποστολή κινούμενων εικόνων (GIF) σε μηνύματα. Είναι γνωστό πως το iMessage της Apple μπορεί να αναπαράγει GIF εικόνες και έτσι με ένα απλό πάτημα στην εικόνα που θέλουμε την αντιγράφει και με επικόλληση στο iMessage μπορεί να σταλεί και να την δει ο άλλος. Τα GIFs είναι κατηγοριοποιημένα για εύκολη εύρεση του κατάλληλου και μάλιστα υπάρχει λίστα με τα αγαπημένα.

Το iOS 8 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου σε όλους τους χρήστες με συμβατές συσκευές και το PopKey πληκτρολόγιο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν και αν η Apple το εγκρίνει για το App Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: