Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Project Ara Spiral 2: Το Πρώτο Εμπορικό Αρθρωτό Κινητό Ανακοινώθηκε

Η Google παρουσίασε το Project Ara Spiral 2 το οποίο είναι το πρώτο αρθρωτό smartphone στον κόσμο που θα μπορούμε να αγοράσουμε. Η εταιρία το παρουσίασε σε συνέδριο προγραμματιστών στις 14/1 στο Mountain View και αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο, Spiral 3, που θα υποστηρίζει ακόμα καλύτερα εξαρτήματα-modules.

Το Project Ara Spiral 2 πρόκειται για το βασικό ‘σκελετό’ ενός κινητού που υποστηρίζει αυτή τη στιγμή μονάχα 11 modules. Μέσα στο 2015 η Google θα κυκλοφορήσει και άλλα εξαρτήματα, φτάνοντας τα περίπου 30 στο σύνολο. Το Spiral 2 υποστηρίζει ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels, τα chipsets Marvell PXA1928 και Nvidia Tegra K1, 5-megapixel κάμερα, WiFi, Bluetooth, 3G modem (Band 2, Band 5), αισθητήρες προσέγγισης και φωτεινότητας, υποδοχή microUSB, ηχείο και μπαταρία που διαρκεί 20-30% λιγότερο από αυτές των σημερινών smartphones.

Project Ara Spiral 2 (2)

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και η εφαρμογή Google Project Ara Configurator στην οποία ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να εξατομικεύσει το κινητό του και να δει πως μοιάζει πριν το φτιάξει. Ο εφαρμογή είναι στα πρότυπα του MotoMaker app, μόνο που δεν περιορίζεται στα χρώματα – ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ποια εξαρτήματα θέλει να τοποθετήσει και ποια χρώματα, μοτίβο ή εικόνα θέλει να έχουν.

Η Google θα ξεκινήσει πιλοτικά τη κυκλοφορία του Project Ara Spiral 2 από το Πουέρτο Ρίκο μέσα στο 2015.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: