Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φτιάξε Εύκολα Δικές Σου Windows 8 Εφαρμογές Με Το Project Siena

Screenshot από την εφαρμογή Project Siena.

Screenshot από την εφαρμογή Project Siena.

Η Microsoft ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε την εφαρμογή Project Siena για να δημιουργεί ο καθένας Windows 8 εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να ξέρει προγραμματισμό. Το concept της εφαρμογής μας θυμίζει αυτό του Windows Phone App Studio που πάλι έχεις ένα γραφικό περιβάλλον και φτιάχνεις εύκολα εφαρμογές για Windows Phone 8.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φτιάξε Windows Phone Εφαρμογές Χωρίς Κώδικα Με Το Νέο Εργαλείο Της Microsoft

Το Microsoft “Project Siena” δουλεύει σαν το Windows Phone App Studio, και όσοι θα το κατεβάσουν συνιστάται να έχουν κάποιες βασικές Excel και Visual Basic γνώσεις. Ωστόσο όλο το περιβάλλον είναι πολύ απλό για τον καθένα και έτσι μπορούν να δημιουργήοσυν apps με δεδομένα όπως SharePoint, Excel/Azure tables, RSS feeds και RESTful services.

Όπως και με το Windows Phone App Studio, έτσι και με το Project Siena ο προγραμματιστής-χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει δωρεάν την εφαρμογή στο Windows Store. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει συνδρομή για Windows Phone-Windows Dev η οποία πλέον κοστίζει μόλις €14.

Μπορείς να κατεβάσεις το Microsoft “Project Siena” δωρεάν από το Windows Store αρκεί να έχεις Windows 8.1 PC.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: