Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η NASA Στέλνει Το Project Tango Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

project tango nasa spheres

Οι δυνατότητες του Project Tango της Google αρχίζουν να αξιοποιούνται, με την NASA να έχει προγραμματίσει στις 11 Ιουλίου την αποστολή στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) ενός πακέτου που θα εμπεριέχει Project Tango smartphones. Οι συσκευές θα αποτελέσουν τον εγκέφαλο των Synchronized Position Hold, Engage, Reorient, Experimental Satellites, ή SPHERES, τα οποία είναι ρομπότ που έχουν αποσταλεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από το 2006, χωρίς να έχουν δικαιολογήσει τον λόγο ύπαρξής τους.

Οι συσκευές με την 3D απεικόνιση στους εσωτερικούς χώρους έχουν σκοπό να καταστήσουν τα συγκεκριμένα ρομπότ χρήσιμα, καθώς με τις ικανότητες του Project Tango και την βοήθεια των τρισδιάστατων καμερών με τον αισθητήρα βάθους και αισθητήρων IR, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν 3D χάρτη του εσωτερικού του σταθμού, με αποτέλεσμα να κινούνται οπουδήποτε με ακρίβεια.

Τα SPHERES με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να βοηθούν τις εργασίες τον αστροναυτών τόσο μέσα στον σταθμό, όσο και στις επικίνδυνες εξωτερικές εργασίες. Να υπενθυμίσουμε ότι το Project Tango θα γίνει διαθέσιμο στους καταναλωτές από τον επόμενο χρόνο, με την LG να δημιουργεί τις πρώτες συσκευές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: