Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PS Vita Ενημερώνεται Στην Έκδοση 3.0 Με PS4 Link

PSVita event

Η Sony κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού για το PS Vita η οποία φέρνει την έκδοση 3.00 στη φορητή κονσόλα με διάφορες νέες λειτουργίες. Η πιο σημαντική είναι η σύνδεση της φορητής κονσόλας με το PS4, ενώ υπάρχουν πολλές ενημερώσεις στις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Sony. Αλλαγές στο κύριο γραφικό περιβάλλον δεν υπάρχουν.

Αναλυτικά οι αλλαγές έχουν ως εξής:

PS4 Link
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της νέας αυτής έκδοσης είναι αναμφισβήτητα το PS4 Link για όσους θα αγοράσουν το PlayStation 4 που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε είτε να παίξετε το τρέχων παιχνίδι του PS4 μέσω του PS Vita, είτε να χρησιμοποιήσετε το Vita σαν μία δεύτερη οθόνη για το PS4. Και για τις δύο λειτουργίες το Vita πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi δίκτυο με το νέο PlayStation και οι τίτλοι να είναι γραμμένοι ώστε να τα υποστηρίζει. Βεβαίως τα τεράστια next-gen παιχνίδια θα είναι αδύνατον να υποστηρίξουν αυτές τις δυνατότητες.

Γονικός έλεγχος
Η λειτουργία Γονικού Ελέγχου έχει προστεθεί στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να διαχειριστείτε τώρα τη διάρκεια του παιχνιδιού, και τη χρήση παιχνιδιών και βίντεο που έχουν γονικό έλεγχο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο και τα δεδομένα θέσης.

Φωτογραφίες
Έχει προστεθεί η επιλογή για ρύθμιση της πανοραμικής κάμερας. Μπορείτε πλέον να βγάζετε πανοραμικές φωτογραφίες στο PS Vita, και να κοιτάξετε γύρω από τη φωτογραφία με τη χρήση του ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης του PS Vita.

Φίλοι
Η διάταξη εφαρμογής για τους φίλους έχει βελτιωθεί. Πλέον υπάρχουν τέσσερις καρτέλες:

  • Εύρεση παίκτη στο PSN
  • Φίλοι
  • Αιτήσεις φιλίας
  • Μπλοκαρισμένοι Παίκτες

Μηνύματα
Το όνομα και το εικονίδιο της εφαρμογής της Ομαδικής Συνομιλίας μέσω μηνυμάτων έχουν αλλάξει. Η διάταξη της εφαρμογής έχει επίσης βελτιωθεί, και τώρα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα με τους φίλους και τους παίκτες στο PS4 ή σε σε κινητές συσκευές εγκαθιστώντας την εφαρμογή PlayStation App.

Party
Το εικονίδιο για την εφαρμογή Party έχει αλλάξει. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας στο PlayStation 4 με φωνή ή με κείμενο.

Εmail
Μπορείτε τώρα να συγχρονίσετε τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό email σας από υπηρεσίες όπως το Gmail και το Yahoo! Mail . Για να συγχρονίσετε τις επαφές σας , επιλέξτε Contact List > Options > [CardDAV Settings] > [Add CardDAV Account], και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στις οθόνες.

Διαχείριση περιεχομένου
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Wi – Fi για σύνδεση σας για να συνδέσετε το PS Vita σας σε ένα PS3, και να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ τους . Τα PS Vita και PS3 σας πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο . Επίσης , για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, το λογισμικό συστήματος του PS3 που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι έκδοσης 4.50 ή νεότερη.

PS3 Remote Play
Το όνομα της εφαρμογής Remote Play και το εικονίδιο έχουν αλλάξει σε PS3 Remote Play.

Ρυθμίσεις
Μπορείτε να κατεβάσετε τώρα μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού του συστήματος αυτόματα.

Trophies
Μπορείτε να εμφανίσετε τώρα τα Trophies λογισμικού του PS4 στο PS Vita σας. Η σπανιότητα του τροπαίου δεν μπορεί να εμφανιστεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: