Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Τα Public βραβεύτηκαν από τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό Huawei

Public βραβεύτηκαν από τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό Huawei, ως Excellent Retailer Partner για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Huawei CCE & NORDIC Open Market Conference 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία.

Ο Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας και Υπηρεσιών των Public, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την Huawei, μια από τις 3 κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, με αποστολές smartphones της τάξεως των 60,56 εκατομμυρίων, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2016! Η διάκριση αυτή μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ό,τι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά τεχνολογίας, συνοδεύοντάς την με ακόμα περισσότερα χαμόγελα.»

Η βράβευση των Public ήρθε ως φυσικό επακόλουθο και ως επιβεβαίωση τόσο της προσπάθειας της ομάδας των Ρublic και της έμφασης στην καινοτομία, όσο και της ταχύτητας και της άψογης εξυπηρέτησης των ανθρώπων της, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εδραίωση της μάρκας Huawei στην ελληνική αγορά.

Σκοπός των Public και της Huawei είναι να παρέχουν καθημερινά στους καταναλωτές τους προσωποποιημένες εμπειρίες και προϊόντα τεχνολογίας αιχμής που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους και τους εντάσσουν δυναμικά στη νέα εποχή της υψηλής τεχνολογίας.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: