Πρωτότυπο iPhone Πρώτης Γενιάς Πουλήθηκε Για €1,085

Πρωτότυπο iPhone Πρώτης Γενιάς Πουλήθηκε Για €1,085
Εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου
Εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου

Πίσω στο 2007 η Apple ανακοίνωσε το iPhone. Όμως πριν φτάσει στο τελικό μοντέλο υπήρχαν πολλά πρωτότυπα για δοκιμή. Ένα από αυτά πουλήθηκε για κάτι παραπάνω από €1000!

Ο (πρώην) κάτοχος του πρωτότυπου iPhone είναι ο χρήστης ‘applefancollector’ στο eBay όπου έγινε και η πώληση. Η τιμή που έφτασε η δημοπρασία ήταν $1,499.00, δηλαδή €1,085.05, και το μοντέλο αυτό στη πλάτη του αναφέρει πως ήταν η έκδοση 1.1.1. Στην πλάτη του αναφέρει επίσης τις μπάντες GSM που αυτό το iPhone υποστηρίζει, καθώς και τις ισχύς του σήματος του Bluetooth και του Wi-Fi που βρίσκονται μέσα στη συσκευή.

Το λειτουργικό που τρέχει το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι κάποια πρώιμη έκδοση του iOS, αλλά ένα πολύ απλό λειτουργικό -από την Apple και αυτό- στο οποίο μπορείς να χειριστείς τα βασικά πράγματα του κινητού, όπως να ανοίξεις το WiFi και να το ρυθμίσεις, να δεις αν δουλεύει η κάμερα κτλ. Αυτό το λειτουργικό το έχουμε δει και σε άλλα πρωτότυπα μοντέλα της εταιρίας.

Ο άνθρωπος που το πούλησε αναφέρει ότι είναι συλλέκτης και το έδωσε για να μειώσει την συλλογή του. Αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν μόνο 5 από αυτά. €1,085 για ένα κομμάτι ιστορίας σε άριστη κατάσταση φαίνεται ότι είναι καλά. Τι λέτε εσείς;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.