Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρωτότυπο iPhone Πρώτης Γενιάς Πουλήθηκε Για €1,085

Εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου

Εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου

Πίσω στο 2007 η Apple ανακοίνωσε το iPhone. Όμως πριν φτάσει στο τελικό μοντέλο υπήρχαν πολλά πρωτότυπα για δοκιμή. Ένα από αυτά πουλήθηκε για κάτι παραπάνω από €1000!

Ο (πρώην) κάτοχος του πρωτότυπου iPhone είναι ο χρήστης ‘applefancollector’ στο eBay όπου έγινε και η πώληση. Η τιμή που έφτασε η δημοπρασία ήταν $1,499.00, δηλαδή €1,085.05, και το μοντέλο αυτό στη πλάτη του αναφέρει πως ήταν η έκδοση 1.1.1. Στην πλάτη του αναφέρει επίσης τις μπάντες GSM που αυτό το iPhone υποστηρίζει, καθώς και τις ισχύς του σήματος του Bluetooth και του Wi-Fi που βρίσκονται μέσα στη συσκευή.

Το λειτουργικό που τρέχει το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι κάποια πρώιμη έκδοση του iOS, αλλά ένα πολύ απλό λειτουργικό -από την Apple και αυτό- στο οποίο μπορείς να χειριστείς τα βασικά πράγματα του κινητού, όπως να ανοίξεις το WiFi και να το ρυθμίσεις, να δεις αν δουλεύει η κάμερα κτλ. Αυτό το λειτουργικό το έχουμε δει και σε άλλα πρωτότυπα μοντέλα της εταιρίας.

Ο άνθρωπος που το πούλησε αναφέρει ότι είναι συλλέκτης και το έδωσε για να μειώσει την συλλογή του. Αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν μόνο 5 από αυτά. €1,085 για ένα κομμάτι ιστορίας σε άριστη κατάσταση φαίνεται ότι είναι καλά. Τι λέτε εσείς;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: