Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy S5 Zoom Ποζάρει Στη Πρώτη Φωτογραφία Του

Εδώ και καιρό ακούμε για παραλλαγές του Galaxy S5 αλλά η Samsung είναι καλή στο να κρατάει μυστικά και έτσι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Παρόλα αυτά το Galaxy S5 Zoom κατάφερε να διαρρεύσει.

Η πηγή που διέρρευσε το Samsung Galaxy S5 Zoom αναφέρεται στο κινητό ως Galaxy K Zoom αλλά εμείς το ξέρουμε ως S5 Zoom. Εξωτερικά το κινητό-κάμερα έχει πλαστικό που θυμίζει δέρμα και σε σύγκριση με το Galaxy S4 Zoom η κάμερα δεν προεξέχει το ίδιο πολύ.

Στα χαρακτηριστικά του Galaxy S5 zoom βρίσκουμε μία 20-megapixel κάμερα με 10x οπτικό ζουμ, Xenon φλας και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, τετραπύρηνο/οκταπύρηνο επεξεργαστή, 1.5-2GB μνήμη RAM, 4.8-ίντσες HD οθόνη και Android 4.4.2 KitKat. Υπάρχει περίπτωση τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής να διαφέρουν από αυτά που έχουν διαρρεύσει.

Το νέο Zoom αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο, τον μήνα που θα παρουσιαστεί το Ascend P7 της Huawei, θα ξεκινήσει η παραγωγή της οθόνης του iPhone 6 και θα ανακοινωθεί το HTC One M8 Mini.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: