Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Πρώτες Υποτιθέμενες Φωτογραφίες Του iPhone 6 Θυμίζουν Το HTC One

Τρεις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Weibo υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν το επερχόμενο iPhone 6 της Apple. Οι φωτογραφίες λέγεται πως λήφθηκαν από κάποιον που εργάζεται στη Foxconn, δείχνοντας μία πρωτότυπη συσκευή που περνάει διάφορες δοκιμές στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μία αλουμινένια συσκευή η οποία με τις πλαστικές γραμμές στα άκρα του πίσω μέρους της θυμίζει κατά κάποιο τρόπο το HTC One (M7). Αυτό που ξεχωρίζει είναι ο παρόμοιος σχεδιασμός με το iPod. Πριν από 3 εβδομάδες είχε ακουστεί η είδηση πως το επόμενο smartphone της Apple θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με iPod, και αυτό θα εννοούσαν οι άνθρωποι που το διέρρευσαν. Πέρα από τις στρογγυλεμένες γραμμές έχει και κάμερα που προεξέχει από το σώμα του κινητού, όπως το iPod touch 5 με 4 ιντσών οθόνη.

Μαζί με τις παραπάνω φωτογραφίες διέρρευσαν και τα παρακάτω υποτιθέμενα σχέδια του iPhone 6. Αν και κάπως χοντρικά, φαίνεται τα σχέδια να επαληθεύουν τις παραπάνω φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάποια διαρροή από αξιόπιστη πηγή που να επαληθεύει το σχήμα.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: