Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PuzzlePhone Είναι Ένα Νέο Αρθρωτό Smartphone

PuzzlePhone

Όταν σκεφτόμαστε αρθρωτά smartphones, το Project Ara της Google μας έρχεται στο μυαλό. Είναι μια ολοκαίνουργια κατηγορία κινητών και σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερες εταιρίες ασχολούνται με αυτά. Μέχρι στιγμής Google, ZTE και Vsenn έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, και τώρα έρχεται και η Circular Devices (από τη Φιλανδία) να παρουσιάσει τη δική της πρόταση.

Το PuzzlePhone είναι το κινητό της Circular Devices και αποτελείται από τρία κομμάτια: The Brain, The Spine και The Heart. Στο πρώτο, στο μυαλό, υπάρχουν τα βασικά ηλεκτρονικά και η -αναβαθμίσιμη- κάμερα, στο Spine υπάρχει η οθόνη, τα hardware κουμπιά, τα ηχεία και το μικρόφωνο, και στη καρδιά υπάρχουν τα δευτερεύοντα μέρη και η μπαταρία.

Η εταιρία πιστεύει ότι μέσα στο 2015 θα βγει στην αγορά. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τρία διαφορετικά μεγέθη (όπως στο Ara) και για λειτουργικό σύστημα θα μπορεί να έχει Android, Windows Phone, Sailfish OS ή Firefox OS. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει κάποιο μοντέλο έτοιμο για επίδειξη και δεν έχει επίσης κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: