Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Το Νέο Qi Η Ασύρματη Φόρτιση Γίνεται Φθηνότερη Και Καλύτερη

Nokia Lumia 820 Qi Wireless Charger

Ο όμιλος Wireless Power Consortium ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του πρότυπου Qi (v. 1.2) με το οποίο θα μπορούμε να φορτίζουμε μεγαλύτερες συσκευές χωρίς να είναι ανάγκη να τις ακουμπάμε επάνω στη βάση.

Με το Qi v.1.2 η ασύρματη φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί αν η συσκευή βρίσκεται εντός 45 εκατοστών από τη βάση. Αυτό είναι μια σημαντική αναβάθμιση γιατί με το τωρινό πρότυπο η μέγιστη απόσταση είναι μόλις 7 χιλιοστά. Επιπλέον, οι βάσεις που προσφέρουν το ρεύμα θα γίνουν φθηνότερες, καθώς με τη νέα τεχνολογία απαιτείται μόνο ένας μετατροπέας ρεύματος (inverter) για να τροφοδοτηθούν πολλαπλά επαγωγικά πηνία. Τέλος, η φόρτιση με το νέο πρότυπο δεν θα περιορίζεται μόνο στα κινητά και τις μικρές συσκευές, αφού με 2000 watts μπορούν να πάρουν ρεύμα και μεγαλύτερες συσκευές.

Η νέα έκδοση είναι συμβατή και με την 1.1 που ενσωματώνουν τα τελευταία smartphones. Αυτό σημαίνει ότι μόλις κυκλοφορήσουν οι νέες βάσεις-φορτιστές θα μπορείτε να προμηθευτείτε μια και να τη χρησιμοποιήσετε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: