Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Qualcomm Απέκτησε 2,400 Πατέντες Από Την HP

Η γνωστή κατασκευάστρια chips, Qualcomm, ανακοίνωσε πως απέκτησε 1,400 κατοχυρωμένες και υπό επεξεργασία πατέντες στις ΗΠΑ και άλλες 1,000 πατέντες σε άλλες χώρες από την HP. Μέσα σε αυτές υπάρχουν «θεμελιώδεις τεχνικές λειτουργικών συστημάτων κινητής τηλεφωνίας» και προέρχονται από το μεγάλο πορτφόλιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της κάποτε μεγάλης κατασκευάστριας smartphone Palm.

Η πώληση των πατεντών έγινε μετά από μήνες από την ανακοίνωση της HP για τη πώληση του λειτουργικού συστήματος κινητών και tablets της Palm, WebOS, στην LG η οποία τώρα το φτιάχνει κατάλληλα και το χρησιμοποιεί στις νέες της smart TV.

Τέλος, η Qualcomm απέκτησε και διάφορες πατέντες της HP που είχε για τη σειρά των PDA «iPAQ» και της Bitfone, μια επιχείριση για λογισμικό κινητών για επιχειρήσεις που εξαγοράστηκε το 2006. Η εξαγορά ενισχύει περαιτέρω τη δύναμη και την ποικιλομορφία της Qualcomm Incorporated και θα επιτρέψει στη δημιουργία καλύτερων προϊόντων. Η τιμή αγοράς δεν δημοσιοποιήθηκε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: