Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Qualcomm Ανακοίνωσε Τους Επεξεργαστές Snapdragon 802 Και 602A [CES 2014]

Η Qualcomm ανακοίνωσε δύο νέους επεξεργαστές στη σειρά Snapdragon που αυτή τη φορά δεν στοχεύουν σε κινητά και tablets, αλλά τηλεοράσεις και αυτοκίνητα!

Ο πρώτος ονομάζεται Qualcomm Snapdragon 802 και θα χρησιμοποιείται σε smart TV τηλεοράσεις. Αυτό σημαίνει υποστήριξη ανάλυσης 4K, πολύ ταχύτερη έναρξη εφαρμογών, εξίσου ταχύτερη πολυδιεργασία και βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Όλα αυτά θα είναι δυνατά χάρη στη τετραπύρηνη Krait 1.8 GHz CPU, την Adreno 330 GPU και το dual-band 802.11ac WiFi. Το chip αυτό ενσωματώνει επίσης το AllJoyn και το Snapdragon Studio Access. Ο Snapdragon 802 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλεοράσεις και set-top συσκευές, όμως όχι πριν το πρώτο μισό του 2014.

Ο δεύτερος επεξεργαστής ονομάζεται Snapdragon 602A και φέρνει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Snapdragon 600 στα αυτοκίνητα. Είναι φτιαγμένος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για τη θερμοκρασία, τη μακροζωία και περισσότερα. Με αυτό οι κατασκευαστές θα μπορούν να έχουν πολλές επιλογές για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία – για παράδειγμα, μπορεί να δείξει βίντεο σε πολλαπλές οθόνες στο αμάξι – και θα μπορούν να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, η αναγνώριση προσώπου θα μπορεί να ξεκινήσει το αυτοκίνητο χάρη σε μία κάμερα, και η αναγνώριση χειρονομιών θα μπορεί να ενεργοποιήσει μία εφεδρική κάμερα. Το σύστημα πληροφοριών/ψυχαγωγίας στο ταμπλό θα δει μεγάλη βελτίωση αφού θα μπορούν να ενσωματωθούν 3D χάρτες και cloud υπηρεσίες. Αυτό υποστηρίζει Android και QNX για να επιτρέψει στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αναπτύξουν τα δικά τους συστήματα. Η Qualcomm δεν έχει αναφέρει πότε θα το δούμε στην αγορά.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: