Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Qualcomm Αποσύρει Τον Snapdragon 802 Πριν Καν Κυκλοφορήσει

Qualcomm Snapdragon

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε στην έκθεση Consumer Electronics Show 2014 στο Λας Βέγκας τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 802 της Qualcomm για smart TV. Χάρη σε αυτόν θα βλέπαμε τεράστια βελτίωση στις έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες πλέον είναι υπολογιστές, αλλά η Qualcomm τον απέσυρε πριν καν τον διαθέσει στην αγορά.

Ο Jon Carvill, ο ανώτερος διευθυντής των δημοσίων σχέσεων της εταιρίας Qualcomm, έγραψε σε δελτίο τύπου πως η εταιρία που δουλεύει αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο SoC λόγω ανεπαρκής ζήτησης. Με άλλα λόγια, οι κατασκευάστριες εταιρίες τηλεοράσεων στράφηκαν σε άλλες επιλογές για τις smart TVs τους.

Αν κυκλοφορούσε κανονικά ο Qualcomm Snapdragon 802 SoC μέσα σε ‘έξυπνες’ τηλεοράσεις, θα βλέπαμε τηλεοράσεις με πυρήνες επεξεργαστών βασισμένους στην αρχιτεκτονική Krait, θα ήταν τετραπύρηνες στα 1.8GHz με Android 330 GPU για αναπαραγωγή 4K βίντεο, και θα μπορούσαν να συνδεθούν σε 802.11ac Wi-Fi δίκτυα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: