Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Qualcomm Μπαίνει Στην Αγορά Των Smartwatch Με Το Toq

Qualcomm Toq smartwatch

Η Qualcomm αποκάλυψε στην IFA 2013 ότι πρόκειται να κατασκευάσει και εκείνη το δικό της smartwatch που ονομάζει Toq αφού βλέπει πως έχει μέλλον αυτή η αγορά.

Το Qualcomm Toq σαν κύριο χαρακτηριστικό έχει την οθόνη Mirasol η οποία συνδιάζει χαρακτηριστικά των e-ink και των LCD ώστε να καταναλώνει πολύ λίγη μπαταρία, ενώ αποδίδει και χρώματα και έχει αυτονομία ημερών, σε αντίθεση με το Pebble smartwatch που δεν έχει χρώματα και κρατάει για μια εβδομάδα και το Galaxy Gear που έχει LCD οθόνη και έχει αυτονομία μιας μέρας.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το Toq λειτουργεί σαν τα υπόλοιπα smartwatches και έτσι μπορείς να δεις ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις, να χειριστείς τραγούδια και κλήσεις, να δεις το ημερολόγιο και ίσως να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές.

Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και θα προσφέρονται ασύρματα ακουστικά σε μία «Premium Auto Edition» έκδοση. Τα ακουστικά και το ρολόι θα φορτίζουν ασύρματα μέσω της ασύρματης τεχνολογίας WiPower LE της εταιρείας.

Το Qualcomm Toq αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Μόλις μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: