Η Qualcomm Μπαίνει Στην Αγορά Των Smartwatch Με Το Toq

Η Qualcomm Μπαίνει Στην Αγορά Των Smartwatch Με Το Toq

Qualcomm Toq smartwatch

Η Qualcomm αποκάλυψε στην IFA 2013 ότι πρόκειται να κατασκευάσει και εκείνη το δικό της smartwatch που ονομάζει Toq αφού βλέπει πως έχει μέλλον αυτή η αγορά.

Το Qualcomm Toq σαν κύριο χαρακτηριστικό έχει την οθόνη Mirasol η οποία συνδιάζει χαρακτηριστικά των e-ink και των LCD ώστε να καταναλώνει πολύ λίγη μπαταρία, ενώ αποδίδει και χρώματα και έχει αυτονομία ημερών, σε αντίθεση με το Pebble smartwatch που δεν έχει χρώματα και κρατάει για μια εβδομάδα και το Galaxy Gear που έχει LCD οθόνη και έχει αυτονομία μιας μέρας.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το Toq λειτουργεί σαν τα υπόλοιπα smartwatches και έτσι μπορείς να δεις ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις, να χειριστείς τραγούδια και κλήσεις, να δεις το ημερολόγιο και ίσως να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές.

Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και θα προσφέρονται ασύρματα ακουστικά σε μία «Premium Auto Edition» έκδοση. Τα ακουστικά και το ρολόι θα φορτίζουν ασύρματα μέσω της ασύρματης τεχνολογίας WiPower LE της εταιρείας.

Το Qualcomm Toq αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Μόλις μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.