Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Razer: Ανακοίνωσε μηχανικό πληκτρολόγιο για το iPad Pro αξίας €190

Η Razer ανακοίνωσε το πρώτο της περιφερειακό για τα tablets iPad Pro της Apple, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο αποτελεί μία επαναστατική υλοποίηση όσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία περιφερειακών, σύμφωνα με τον Min-Liang Tan, CEO και συνιδρυτή της εταιρείας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα περισσότερα πληκτρολόγια είναι τύπου μεμβράνης, όμως υπάρχουν και τα μηχανικά πληκτρολόγια που προσφέρουν μια διαφορετική εμπερία, όπου κάτω από κάθε πλήκτρο βρίσκεται ένας μεταλλικός διακόπτης με ελατήριο. Σε αυτό για το iPad Pro έχουν τοποθετηθεί εξαιρετικά λεπτοί διακόπτες και για το πάτημά τους χρειάζεται να ασκηθεί βάρος 70 γραμμαρίων.

Το νέο πληκτρολόγιο της Razer συνδέεται μέσω Bluetooth με το iPad και τροφοδοτείται από δική του μπαταρία η οποία έχει αυτονομία 10 ωρών με ενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό των πλήκτρων στο υψηλότερο επίπεδο ή 600 ωρών χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Επίσης, έχει μεταλλική βάση στήριξης και λόγω του λεπτού του προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν θήκη.

Το Razer Mechanical Keyboard for iPad Pro είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του RazerStore με κόστος €189.99.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: