Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εμφανίστηκε Το HTC One Max Και Άλλα HTC Σε Κόκκινο

Red HTC One Max leak

Πίσω στον Οκτώβριο η HTC ανακοίνωσε το HTC One Max. Όμως όπως πολύ καλά γνωρίζουμε από την υπόλοιπη HTC One οικογένεια, νέα χρώματα θα γίνουν διαθέσιμα για το max.

Το ταϊβανέζικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας FarEasTone Telecommunications αποκάλυψε ότι η HTC θα διαθέσει το HTC One Max σε κόκκινο χρώμα, τουλάχιστον στη χώρα αυτή όπου έχει και έδρα. Μαζί με το phablet σε σκούρο κόκκινο θα βαφτούν και τα HTC Desire 601, HTC Desire Q και HTC Butterfly. Όλα αναμένονται να βγουν στην αγορά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Επίσημη τοποθέτηση από την HTC ακόμα δεν έχουμε. Όπως και δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: