Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εντοπίστηκε Το Κόκκινο Xperia Z1 Και Τρέχει Το Android 4.4.2

Red Sony Xperia Z1

Όχι μόνο φαίνεται πως το Xperia Z1 της Sony θα έχει ακόμα μία χρωματική επιλογή, αλλά αποκαλύπτεται επίσης πως η εταιρία δοκιμάζει μια νέα έκδοση του Android για τις συσκευές της. Εικόνες που μάλλον προέρχονται από το Βιετνάμ δείχνουν τη συσκευή σε ένα όμορφο κόκκινο χρώμα, το οποίο θα προστεθεί δίπλα στο λευκό, μαύρο και μοβ που ήδη γνωρίζουμε.

Όμως στις φωτογραφίες δεν φαίνεται μόνο το νέο χρώμα. Σε κάποια από αυτές είναι ξεκάθαρο πως χρησιμοποιεί το Android 4.4.2 που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί καν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η φήμη ότι το Z1 θα παραλείψει το Android 4.3 για να αναβαθμιστεί κατευθείαν στο Android 4.4 KitKat. Μια αναβάθμιση που αναμένεται να δοθεί τον Φεβρουάριο και ίσως δοθεί το 4.4.2.

Ακόμα βεβαίως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το κόκκινο Xperia Z1 ή για το 4.4.2, οπότε θα σας ενημερώσουμε ξανά μόλις έχουμε νεότερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: