Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εντοπίστηκε Το Νέο Λογότυπο Της Google

New Google logo leak

Η Yahoo φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη εταιρία που επιχείρησε να ανανεώσει φέτος το λογότυπό της. Και η Google, αν οι διαρροές είναι σωστές, ετοιμάζεται να ανανεωθεί!

Ένα νέο λογότυπο του #1 site στις ΗΠΑ βρέθηκε στην τελευταία beta έκδοση του Google Chrome για Android αποκαλύπτοντας ότι η εταιρία προχωράει και υιοθετεί και αυτή επίπεδο (flat) σχεδιασμό. Όπως μπορείς να δεις και στη πάνω φωτογραφία, η τρισδιάστατη απεικόνιση έχει φύγει εντελώς και τα γράμματα είναι όλα επίπεδα, όπως επιτάσσει η μόδα του 2013. Η γραμματοσειρά ωστόσο και τα χρώματα είναι ακριβώς τα ίδια.

Η τελευταία φορά που το λογότυπο της εταιρίας ανανεώθηκε ήταν το 2010 όταν και έφυγαν οι σκιές πίσω από τα γράμματα. Προς το παρών το νέο δεν έχει ανακοινωθεί και δεν γνωρίζουμε πότε θα το ενσωματώσει στις υπηρεσίες. Μόλις έχουμε νεότερα όμως θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: