Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Εικόνες Δείχνουν Το Play Store Με Material Design

Redesigned Play Store with Material Design

Η Google στο συνέδριο Google I/O 2014 παρουσίασε το Android L στους προγραμματιστές και μαζί με τη νέα έκδοση του λειτουργικού παρουσίασε το Material Design. Το Material Design είναι η νέα γλώσσα της Google για τον σχεδιασμό στα προϊόντα της, η οποία φέρνει καθαρό και επίπεδο σχεδιασμό, και ήδη δουλεύει ώστε να επανασχεδιάσει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ώστε να ακολουθούν αυτή τη γλώσσα. Το Play Store δεν θα μπορούσε να μην επανασχεδιαστεί.

Το Android Police δημοσίευσε στο διαδίκτυο πολλά screenshots από το επανασχεδιασμό Play Store που ακολουθάει τη σχεδιαστική γραμμή του Material Design. Η νέα εφαρμογή του Android ρίχνει τη προσοχή της στα γραφικά στοιχεία και ‘συρρικνώνει’ το κείμενο. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσει ο χρήστης όταν πάει στη σελίδα μιας εφαρμογής είναι μια μεγάλη εικόνα που χαρακτηρίζει το app, μια σύντομα περιγραφή, screenshots και τις αλλαγές που έγιναν στη τελευταία έκδοση, πάνω από τις κριτικές. Αν θέλει μπορεί να πατήσει το κουμπί «περισσότερα» για να διαβάσει λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες στα tablets εμφανίζονται σαν «κάρτες» του Google Now/Material Design και στα πλάγια υπάρχει το αντίστοιχο χρώμα της εφαρμογής. Παρόλα αυτά οι εικόνες που βλέπουμε δεν είναι της τελικής έκδοσης του Play, και έτσι πιθανόν μέχρι τη κυκλοφορία του Android L η Google να κάνει και άλλες αλλαγές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: