Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Notes: Η Νέα Υπηρεσία Για Bloggers

Το Facebook Notes θα γίνει σύντομα διαθέσιμο για όσους θέλουν να γίνουν bloggers. Πρόκειται για την ανανεωμένη μορφή του παλιού χαρακτηριστικού Notes του Facebook που δεν είχε τραβήξει τη προσοχή του κόσμου τα παλιότερα χρόνια.

Το Notes έχει ανανεωθεί πλήρως και πλέον υπάρχει με τη μορφή blog όπου ο χρήστης μπορεί να γράψει μεγάλες ιστορίες, με εικόνες, hashtags για εύκολη οργάνωση των posts και βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα επισήμανσης των φίλων μέσα στο post. Η όλη ιδέα θυμίζει το Medium, μια υπηρεσία για bloggers με μινιμαλιστικό σχεδιασμό από τους συνιδρυτές του Twitter, συνιδρυτές του Twitter.

Το Facebook Notes σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να χτυπήσει το WordPress, αλλά ίσως καταφέρει να τα βάλει με το Blogger της Google ή/και με το Medium άμα η εταιρία το πλασάρει κατάλληλα και κάνει τα blogs (ή όπως αλλιώς θα λέγονται) προσβάσιμα από όλους και ανιχνεύσιμα από τις μηχανές αναζήτησης. Η νέα μορφή των Σημειώσεων θα γίνει διαθέσιμη σε λίγους χρήστες μόνο και αργότερα θα γίνει σε όλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: