Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Rewards: Μπείτε, κάντε Like, αφήστε σχόλια και κερδίστε δώρα [Ενημερωμένο]

Μικρές Επιβραβεύσεις-Rewards θα μοιράζουμε από εδώ και πέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας. Αυτή η μικρή ταμπελίτσα που σας ακολουθάει όπου και αν πάτε στο Tech Community, και θα τη δείτε δίπλα από το κουμπί Like στο τέλος κάθε άρθρου, είναι ένα πρόσθετο για WordPress που το έχει αναπτύξει η ομάδα PunchTab και ονομάζεται Rewards.
Κάθε φορά που μπαίνετε στο blog μας (μία φορά τη μέρα) κερδίζετε 100 πόντους, κάθε φορά που κάνετε Like ένα άρθρο, άλλους 100 και για κάθε σχόλιο άλλους 100.

Τι θα τους κάνω όμως αυτούς του πόντους;” – Σίγουρα αυτή θα είναι η ερώτησή σας τώρα. Μόλις μαζέψετε τους απαιτούμενους πόντους, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και να πάρετε ένα δωράκι! Είναι 3 τα δώρα, και απ’ ότι παρατήρησα ανανεώνονται. Πριν μερικούς μήνες στη λίστα υπήρχε κάρτα 5 $ για το iTunes Store και 3 ή 4 $ για καφέ από τα Starbucks!

Μειονεκτήματα: Δυστυχώς οι πόντοι που χρειάζονται δεν είναι λίγοι για κάθε δώρο, και για αυτό, για να κερδίσετε πρέπει να είστε ενεργά μέλη στη κοινότητα. Νικητής όμως δεν υπάρχει, όποιος μαζεύει κερδίζει (και όχι μόνο μία φορά), τι έχετε να χάσετε αν απλά επισκέπτεστε το Tech Community και κάνετε Like τα νέα άρθρα μία-δύο φορές την ημέρα;

Για να το ενεργοποιήσετε, απλά πατήστε επάνω στο Rewards, έπειτα “Become a member now” και συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook. Όταν συνδεθείτε, θα δείτε στο Rewards τη καρτέλα Leaderboard όπου εκεί εμφανίζονται οι φίλοι σας (αν και αυτοί μαζεύουν πόντους) μαζί με τους πόντους. Στη δεύτερη καρτέλα, Catalog, είναι τα 3 δώρα με τους απαιτούμενους πόντους για να τα κερδίσετε.

Ενημέρωση: Το κουμπί Rewards κάτω αριστερά τώρα είναι σε μορφή widget στο κάτω μέρος της σελίδας.
Ενημέρωση #2 (06/01/2012): Τα αφαιρέσαμε. 🙁 Αρκετοί νόμιζαν ότι ήταν κάποια διαφήμιση και γινόταν και πιο αργό το site. Με άλλα λόγια, ήταν άχρηστο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: