Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Άνθρωπος Που Άλλαξε Το Κόσμο Πέθανε, Θα Σε Θυμόμαστε Για Πάντα Steve

Steve Jobs dates

Σήμερα είχαμε μία συνταρακτική είδηση που έχει ταράξει όλο το κόσμο. Ένας από τους μεγαλύτερους Διευθύνων Συμβούλους του κόσμου (ο καλύτερος για μερικούς), έφυγε από τη ζωή στη ηλικία των 56 ετών , έχοντας αλλάξει τον τεχνολογικό χώρο που ζούμε σήμερα δραματικά. Ήταν αυτός που έφερε την επανάσταση στους υπολογιστές με τα Macintosh και τα επαναστατικά περιφερειακά τους, έναν ολόκληρο νέο κόσμο μουσικής με τα iPod και iTunes, που επανασχεδίασε το κινητό, τον όρο smartphone με το iPhone, και το τελευταίο του κατόρθωμα… δημιούργησε μία ολόκληρη νέα αγορά με το iPad. Φυσικά μιλάμε για το Steve Jobs, ιδρυτής της πιο πετυχημένης εταιρίας στο κόσμο, που όταν έφυγε για ένα διάστημα για τη Next ήταν έτοιμη να κατεβάσει ρολά. Αν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις αναμνήσεις σας, και τα συλλυπητήρια, στείλτε email στο rememberingsteve@apple.com.

R.I.P Steve Jobs, θα σε θυμώστε για πάντα!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: