Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πάμε Πάλι: Apple Και Microsoft Μηνύουν Τους Πάντες

Lawsuit

Η Rockstar, μια κοινοπραξία που ανήκει στην Apple, μαζί με τις Microsoft, BlackBerry, Ericsson και Sony μήνυσαν τις Google, Samsung και έξι άλλες εταιρίες για παράβαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Nortel, τις οποίες αγόρασε η κοινοπραξία.

Η κοινοπραξία έχει κατατεθεί αγωγές κατά της Google για το Android OS και ακόμη στους συνεργάτες της Google, όπως οι Samsung, HTC, Huawei, ZTE, LG, Pantech και Asustek δεδομένου ότι κατασκευάζουν συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Google.

Η ομάδα ισχυρίζεται πως παραβιάστηκαν επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και η Google λέγεται πως τα παραβιάζει εσκεμμένα, παρότι έχασε την προσφορά για την απόκτηση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας το 2011. Η Rockstar -εντελώς τυχαία- δημιουργήθηκε το 2011.

Μπορείς να διαβάσεις όλες τις κατηγορίες (στα Αγγλικά) εδώ. Αν έχουμε κάποια σημαντική εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: