Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Ρωσία Θα Στείλει Ανθρώπους Στο Φεγγάρι Το 2029

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος, ή αλλιώς Roscosmos, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για να στείλει ανθρώπους στο Φεγγάρι το 2029. Η αποστολή θα είναι μέρος του τελικού στόχου για τη δημιουργία και συντήρηση ενός σεληνιακού σταθμού. Ο Vladimir Solntsev, επικεφαλής της Roscomsos Energia, έκανε την αποκάλυψη σε ένα συνέδριο τεχνολογίας και διαστήματος τη Τρίτη 27/10 στη Μόσχα.

Ο κ. Solntsev αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή φτιάχνουν ένα διαστημόπλοιο για την αποστολή. Για το 2021 έχει προγραμματιστεί η πρώτη πτήση του διαστημόπλοιου και το 2023 θα φτάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όπου θα παραμείνει σε πορεία με αυτόν. Το 2015 η Roscosmos θα στείλει μια μη-επανδρωμένη έκδοση του διαστημόπλοιου στο Φεγγάρι πριν τελικά φιλοξενήσει τους αστροναύτες για την αποστολή το 2029.

Πρόσφατες αναφορές από το BBC News αποκαλύπτουν ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος ήταν σε συζητήσεις με την Roscosmos έτσι ώστε να συνεργαστούν και να στείλουν μια πλατφόρμα (lander) για το διαστημόπλοιο στον νότιο πόλο της Σελήνης. Η αποστολή θα λέγεται Luna 27 και θα είναι η πρώτη από μια σειρά αποστολών που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να επιστρέψει στη Σελήνη. Αυτό ακόμα είναι σε συζητήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: