Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Amazon Έχει Σχέδια Να Προσφέρει Δωρεάν Κινητά

Amazon Kindle

Δωρεάν smartphone κάθε χρόνο φαίνεται ότι μπορούμε να έχουμε από την Amazon, και όχι αυτά που μας τάζει η Vodafone, αν τα σχέδιά της βγουν αληθινά.

Παλιότερα είχαμε ακούσει ξανά ότι η Amazon μπορεί να μπει στην αγορά των smartphone με ένα Android κινητό κάτω από το ίδιο όνομα με τα Android tablet της, Kindle Fire. Τώρα έχουμε μία νέα αναφορά από την Jessica Lessin που έχει πηγές σχετικές με αυτό το πρόγραμμα της εταιρίας που λένε ότι το κινητό θα παρέχεται δωρεάν, χωρίς κόστος.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Amazon δεν θέλει η συσκευή να παρέχεται δωρεάν με κάποιο συμβόλαιο με τον πάροχο, όπως γίνεται και τώρα με άλλες συσκευές.

Έτσι πως θα έχει κέρδος η Amazon; Φημολογείται ότι όσοι παραλάβουν αυτό το κινητό θα πρέπει να πληρώνουν συνδρομή, όπως το Amazon Prime, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Όπως συμβαίνει για παράδειγμα με την συνδρομητική τηλεόραση, που πληρώνεις συνδρομή στην εταιρία αλλά το πιάτο και ο εξοπλισμός είναι δωρεάν.

Ένα τέτοιο κινητό δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε η Amazon πως θα τα πάει και πως μπορεί να ασφαλιστεί το λειτουργικό ώστε να μπορεί να χακαριστεί και να λειτουργεί χωρίς συνδρομή. Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο και η Amazon θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά.

Λέτε να μπορέσει να τα καταφέρει να φτιάξει ένα κινητό που να το δίνει τσάμπα, κρατώντας χαμηλά την συνδρομή ώστε να προσεγγίσει κόσμο;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: