Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

4,7- Και 5,7-Ιντσών iPhone 6 Έρχονται Τον Ιούνιο

Μπορεί οι iFans να θεωρούσαν πριν από 2 χρόνια τις 3,5-ίτνσες στο κινητό «ιδανικές», όμως τώρα η Apple θα διπλασιάσει τα iPhones τους με το iPhone 6! Αν οι πληροφορίες από την Κίνα βγουν πραγματικές, τότε η Apple το καλοκαίρι θα ανακοινώσει το ένα iPhone σε μορφή phablet.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναλυτής τεχνολογίας Sun Changxu είπε στο QQ.com website ότι το μικρότερο iPhone 6 θα είναι στις 4,7-ίντσες όπως το HTC One με την ανάλυση να φτάσει στα 1136 x 640 pixels. Το HTC One για καιρό είχε τον τίτλο ως το smartphone με τα περισσότερα ppi χάρη στη full HD ανάλυση (1920 x 1080 pixels), οπότε το νέο iPhone είναι ήδη ξεπερασμένο (ειδικά αν σκεφτούμε ότι το Galaxy S5 έχει ανάλυση 2560 × 1440 pixels)… Όπως και να έχει, θα ανακοινωθεί στην WWDC τον Ιούνιο.

Αν όμως νομίζεις ότι οι 4,7-ίντσες δεν σε καλύπτουν πλέον, ο Changxu πιστεύει ότι αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε 5,7-ίντσες αλλάζοντας την αγορά των phablets. Για αυτό δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα, ούτε την ανάλυσή του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: