Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ρώσοι Υπουργοί Αφήνουν Τα iPad Και Στρέφονται Στη Samsung Φοβούμενοι Κατασκοπεία

Το ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στη Ρωσία και Αμερική καλά κρατεί καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου υπουργού τηλεπικοινωνιών, Nikolai Nikiforov, πολλοί κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν αντικαταστήσει τα iPad με tablets της Samsung. Ο λόγος της αλλαγής είναι, ως επί τον πλείστον, συμβολικός και αποτελεί απάντηση στις κυρώσεις Αμερικής και Δύσης κατά της Ρωσίας μετά τις εξελίξεις στην χερσόνησο της Κριμαίας.

Ο Ρώσος υπουργός αναφέρει επίσης ότι αμερικανικές ειδικές υπηρεσίες έχουν αυξήσει σημαντικά τον όγκο των πληροφοριών που παρακολουθούν προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες σε κυβερνητικούς πελάτες. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να αφήσουν τα “αμερικάνικα iPad” και να στραφούν στις συσκευές της Samsung, που όπως αναφέρει:

«Είναι ειδικά προστατευόμενες συσκευές, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες σε περιπτώσεις εργασιών στις οποίες εμπλέκονται εμπιστευτικές πληροφορίες. Κάποιες από τις πληροφορίες των κυβερνητικών συσκέψεων έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα και αυτές οι συσκευές καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις μας και έχουν περάσει από το αυστηρότερο σύστημα πιστοποίησης.»

Ωστόσο δεν διευκρινίζεται ποία μοντέλα χρησιμοποιούν και αν αξιοποιούν τις δυνατότητες του συστήματος ασφαλείας Knox της κορεατικής εταιρείας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: