Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Samsung: Το iPad mini Έρχεται Το Καλοκαίρι

Είναι περίεργο μία εταιρία να μαρτυράει ένα επερχόμενο προϊόν της αντίπαλης της, αλλά έγινε και αυτό… Η Samsung αποκάλυψε ότι το iPad mini έρχεται το καλοκαίρι!

Είναι γνωστή η κόντρα των Κορεάτων με τους Αμερικάνους και μέσα σε αυτό το “ανταγωνιστικό κλήμα”, η Samsung αποκάλυψε ότι ένα μικρότερο iPad (το iPad mini) θα έρθει σε λίγο καιρό. Πιθανώς θα ανακοινωθεί μαζί με το iPad 3, φορώντας μία οθόνη 6″ (λογικά Retina) που θα ανταγωνιστεί το Galaxy Tab 7 και το Kindle Fire.

Αυτή η αποκάλυψη προφανώς φάνηκε σε ένα έγγραφο της Samsung Securities, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο το iPad mini (έτσι θα το αναφέρουμε μέχρι/αν ανακοινωθεί επίσημα) είναι σε θέση να προσπεράσει τη Samsung και τα άλλα Android tablets με το μικρότερο μέγεθος οθόνης σε tablets της αγοράς.

Υπάρχει βέβαια μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύει τίποτα, ειδικά όταν ο Steve Jobs δεν ενέκρινε tablets με μικρότερη οθόνη. Εσύ τι πιστεύεις;


Δεν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: