Η Samsung Ετοιμάζει 4K Οθόνες Κινητών, AMOLED Για Tablets

Η Samsung Ετοιμάζει 4K Οθόνες Κινητών, AMOLED Για Tablets

Η Samsung για φέτος ετοιμάζει να μας παρουσιάσει νέες, πιο εντυπωσιακές, συσκευές που χρησιμοποιούν τις νέες της οθόνες ξεχωρίζοντας τες από τον ανταγωνισμό. Οι οθόνες αυτές περιλαμβάνουν μικρές για χρήση σε smartphone που φτάνουν την εντυπωσιακή ανάλυση 4K/Ultra HD (δηλαδή 3840 x 2160 pixels) και AMOLED για πιο ωραία χρώματα στα tablets.

Οι QHD οθόνες που έχουμε ήδη δει σημαίνει ότι έχουμε συνολικά 2560 x 1440 pixels και σε μερικές περιπτώσεις φτάνουν τα 560ppi! Για τα διπλάσια pixels στις 4K οθόνες σημαίνει ότι ξεπερνάνε τα 600ppi και ίσως φτάνουν τα 700ppi ανάλογα τη διαγώνιο της οθόνης. Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S5 να διαθέτει QHD οθόνη, οπότε αν μέχρι το καλοκαίρι οι 4K βγουν στην γραμμή παραγωγής, ίσως δούμε το Note 4 να διαθέτει αυτή την εντυπωσιακή οθόνη.

Όσον αφορά τα tablets, το ETNews αποκαλύπτει ότι η Samsung θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα ένα AMOLED tablet στις 8 ίντσες. Άλλα 8-ιντσα και 10-ιντσα tablets θα ακολουθήσουν αργότερα. Εφόσον αποκαλύφθηκε ότι θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα, τότε μέσα στην έκθεση Mobile World Congress θα τα δούμε σίγουρα και θα έχουν βγει στην αγορά μέχρι τη καλοκαιρινή περίοδο.

Πηγές: α, β

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.