Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Android Smartphone

Samsung Galaxy Note III hands-on

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι η Samsung κατέχει την πρωτιά στο Android και ήρθε και η έρευνα της Localytics να το επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Samsung κατέχει το 63% της αγοράς των Android.

Για να καταλάβετε την επιτυχία της Κορεάτικης εταιρείας, 8 στα 10 κινητά της είναι στην πρώτη δεκάδα των πωλήσεων, με τα tablets της να μην πηγαίνουν άσχημα αφού κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις, και 5 στην κορυφαία δεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 4 Στα 5 Κινητά Είναι Android, 2 Στα 3 Από Αυτά Είναι Samsung

Η επικράτηση της Samsung είναι λογική αφού από την μία προσφέρει κινητά με κορυφαία χαρακτηριστικά και από την άλλη συσκευές με χαμηλές τιμές. Επίσης ήταν η μόνη που ανταγωνίσθηκε άμεσα την Apple δημιουργώντας έτσι το δικό της φανατικό κοινό. Και ας μην ξεχάσουμε πως έχει δώσει τα περισσότερα λεφτά για διαφήμιση των προϊόντων της από κάθε άλλη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: