Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Magazine UX: Το Νέο Γραφικό Περιβάλλον Της Samsung

Samsung Galaxy Note Pro

Στη CES 2014 η Samsung ανακοίνωσε τα νέα Pro Android tablets, όμως αυτό που ξεχώρισε είναι το νέο όμορφο γραφικό περιβάλλον τους. Αυτό μαθαίνουμε πως ονομάζεται Magazine UX!

Το Magazine UX είναι η καινούργια έκδοση του TouchWiz για τα Samsung Android tablets που κάποιοι θα χαρακτήριζαν «αντιγραφή του Windows 8 Start.» Αυτό γιατί έχεις μεγάλα κουτάκια σαν τα Tiles στα Windows και κάθε ένα τέτοιο κουτί δείχνει πληροφορίες για την εφαρμογή του, όπως τα Tiles.

Το νέο αυτό περιβάλλον είναι βελτιωμένο για τις μεγάλες οθόνες ώστε να παρέχει πληροφορίες για το καιρό, τα mail, το ημερολόγιο, τις ειδήσεις και πολλά άλλα. Είτε είναι αντιγραφή του Metro UI των Windows είτε όχι, προσφέρει ένα πολύ όμορφο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το αν τα παλιότερα Samsung tablets θα λάβουν ενημέρωση για αυτό, όμως τα νέα πλέον έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τα αντίπαλα Android tablets.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: