Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung BRITECELL: Οι Νέοι Αισθητήρες Καμερών Για Ναυαρχίδες

Στο Samsung Electronics 2015 Investors Forum η εταιρία αποκάλυψε τους αισθητήρες Samsung BRITECELL για τις κάμερες των μελλοντικών ναυαρχίδων της. Χάρη σε αυτούς η κάμερα γίνεται μικρότερη (για λεπτά κινητά χωρίς εξόγκωμα) και οι νυχτερινές λήψεις καλύτερες.

Για να βελτιώσει τις νυχτερινές λήψεις η Samsung αντικατέστησε τα πράσινα pixels με λευκά τα οποία δεν απαιτούν τη τοποθέτηση κάποιου φίλτρου και παράλληλα λαμβάνουν περισσότερο φως. Έτσι η διάταξη από RBG (κόκκινα, μπλε και πράσινα pixels) γίνεται RBW (κόκκινα, μπλε και λευκά pixels).

Οι αισθητήρες Samsung BRITCELL διαθέτουν pixels μεγέθους 1μm με ανάλυση 20-megapixels, έχουν μικρότερο camera module από τα σημερινά των 16-megapixels με 1.12μm pixels, έχουν βελτιωμένη λειτουργία HDR και βελτιωμένη τεχνολογία PDAF (phase detection autofocus) για ταχύτερη και ακριβέστερη αυτόματη εστίαση.

Η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους αισθητήρες BRITCELL σε μελλοντικές ναυαρχίδες, και ίσως ξεκινήσει από το Galaxy S7 που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο. Μιλώντας για το Galaxy S7, η εταιρία έχει επίσης ανακοινώσει το chipset Samsung Exynos Octa 8 8890 που θα ενσωματωθεί σε αυτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: