Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Επιβεβαίωσε Πως Το Tizen Smartphone Καθυστερεί… Ξανά

Η επιτυχία της Samsung με το Android αποσπάει την προσοχή της από τη δημιουργία του δικού της λειτουργικού, Tizen, και έτσι ένα Tizen smartphone καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Πρόσφατα ο πάροχος NTT DoCoMo απέρριψε τα σχέδια για ένα Tizen smartphone και τώρα φαίνεται πως δεν είναι ούτε η ίδια η Samsung έτοιμη.

«Είναι αλήθεια ότι η κυκλοφορία έχει καθυστερήσει. Προηγουμένως είχαμε προγραμματίσει να το κυκλοφορήσουμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Κορέας.» – Υπάλληλος της Samsung Electronics στο Media Solution Center.

Η παραπάνω δήλωση έγινε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στη Κορέα. Πράγματι ήθελαν στις 23 Φεβρουαρίου να παρουσιάσουν το Tizen smartphone, όμως εκείνη τη μέρα φαίνεται πως θα δούμε το Galaxy S5. Αν και δεν γνωρίζουμε τι προκαλεί τη καθυστέρηση (μάλλον θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός φέτος για το κορυφαίο Android smartphone), ένα είναι σίγουρο: δεν θα δούμε σύντομα στην αγορά ένα κινητό με Tizen λειτουργικό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: