Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κινητό Με Καμπυλωτή Οθόνη Ετοιμάζει Η Samsung Για Τον Επόμενο Μήνα

Samsung Curved Display

Η Samsung απέδειξε νωρίτερα φέτος ότι οι καμπυλωτές οθόνες είναι υλοποιήσιμες, και το επόμενο βήμα που θα κάνει είναι η χρήση των νέων σχεδίων σε smartphone.

Το Reuters αναφέρει ότι η Samsung επιβεβαίωσε πως σχεδιάζει να εισαγάγει ένα smartphone με μια κυρτή οθόνη στη Νότια Κορέα κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Η νοτιοκορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών έχει ήδη αποκαλύψει πρωτότυπα με ευέλικτες οθόνες και κυρτό γυαλί, αλλά αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση της ανακοίνωσης προϊόντος από τη Samsung.

Το κινητό δεν γνωρίζουμε τι χαρακτηριστικά θα κουβαλάει, όμως αυτό δεν είναι το θέμα. Η τιμή είναι αυτό που θα πρέπει να σκεφτούμε. Το να υλοποιήσεις κάτι τόσο… εξελιγμένο, και ειδικά αν είσαι ο πρώτος που το πραγματοποιεί, απαιτεί πολλά χρήματα. Οπότε και αν μπει σε μαζική παραγωγή φανταζόμαστε ότι θα είναι λίγα τα κομμάτια που θα παράγουν, και ακόμα πιο λίγοι οι άνθρωποι που θα προθυμοποιηθούν να αγοράσουν μια τέτοια ακριβή συσκευή που δεν ξέρεις το μέλλον της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: