Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Developer Day 2014 Για Την MWC

Samsung Developer Day 2014

Η Samsung πραγματοποιεί μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους προγραμματιστές κάθε χρόνο στην Mobile World Congress και η επόμενη χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρία τώρα ανακοίνωσε το Developer Day 2014 μέσω email σε προγραμματιστές προσκαλώντας τους σε αυτή την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 26 Φεβρουαρίου.

Όσοι παρευρεθούν στο Samsung Developer Day 2014 θα μάθουν για τα τελευταία εργαλεία της Samsung, καθώς επίσης και τα νέα SDK και τις τεχνολογίες για τις νεότερες Samsung συσκευές και υπηρεσίες. Η εταιρία επίσης αναφέρει ότι μπορούν να δουν τις τελευταίες καινοτομίες της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Mobile SDK, Service SDK, και άλλων χαρακτηριστικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν εδώ συμμετοχή και να μάθουν λεπτομέρειες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: