Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Samsung Exynos 5 Octa: Ο Επεξεργαστής Με 8 Πυρήνες Για Κινητά Είναι Εδώ

Samsung Exynos 5 Octa

Ο Stephen Woo της Samsung παρουσίασε την επόμενη γενιά επεξεργαστών για φορητές συσκευές. Ονομάζεται Exynos 5 Octa, και είναι ένας 8-πύρηνος επεξεργαστής για φορητές συσκευές. Ο επεξεργαστής είναι εφοδιασμένος με τέσσερις Cortex-A7 πυρήνες και τέσσερις Cortex-A15 πυρήνες και χρησιμοποιεί τη τεχνολογία big.LITTLE της ARM που χρησιμοποιεί τους Cortex-A15 για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, ενώ τους για Cortex-A7 πιο απλές εντολές. Η Samsung υπόσχεται ότι η συνολική απόδοση του SoC έχει διπλασιαστεί, ενώ η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας είναι έως και 70 τοις εκατό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά quad-core Exynos. Η εταιρία δεν ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά φανταζόμαστε ότι θα χρησιμοποιηθούν σε επόμενα κορυφαία μοντέλα τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: