Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Samsung F-Σειρά: Τα Πολυτελές Κινητά Των Κορεατών Με Μεταλλικό Σασί

Samsung F Galaxy S4 Zoom

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ‘διάσπαρτες’ φήμες για νέα κινητά της Samsung, και τώρα ένας κορεάτικος Τύπος ήρθε για να μας δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα σχέδια της Samsung και τη σειρά Samsung F.

Όπως μας πληροφορούν οι Κορεάτες του Τύπου, οι… Κορεάτες της Samsung ετοιμάζουν ετοιμάζουν μια νέα σειρά με την ονομασία Samsung F. Σε αυτή θα υπάρχουν ‘premium’ smartphone με μεταλλικό σασί και φυσικά δυνατά χαρακτηριστικά. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι οθόνες 4,5-5,5-ιντσών, ευέλικτες οθόνες, Exynos Octa επεξεργαστές, 16-megapixel κάμερες με τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και βεβαίως υψηλές τιμές.

Μια τέτοια στρατηγική θα επιτρέψει στη Samsung να καλύψει κάθε τμήμα της αγοράς και κάθε εύρος τιμών – από την ακραία με low-end μέχρι τις αποκλειστικές premium εκδόσεις.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες έχουν λογική καθώς η εταιρία τώρα ψάχνει για κατασκευάστριες εταιρίες οι οποίες θα αναλάβουν τα μεταλλικά σασί, έχει όλη τη τεχνολογία για να τα καταφέρει να κατασκευάσει αυτά τα κινητά και θα κλείσει τα στόματα αυτών που την κοροϊδεύουν για ‘φθηνές’ πλαστικές συσκευές. Είναι γνωστό πως η Samsung συνεχώς επεκτείνει τη γκάμα της, και η δημιουργία της σειράς Samsung F δεν μας εκπλήσσει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: