Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Εμπόρευμα Αξίας $6,5 Εκ. Απέσπασαν Ληστές Από Το Εργοστάσιο Της Samsung Στην Βραζιλία

samsung brazil

Επιδρομή από ομάδα 20 ατόμων δέχτηκε χθες το βράδυ το εργοστάσιο της Samsung στην Βραζιλία, στη περιοχή Campinas. Οι ληστές, που παρίσταναν τους εργαζόμενους για την νυχτερινή βάρδια, οπλισμένοι με αυτόματα όπλα απέσπασαν από τις αποθήκες του εργοστάσιου smartphones, tablets και notebooks της εταιρίας, συνολικής αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ληστεία πραγματοποιήθηκε μπροστά στα μάτια 200 εργαζόμενων, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέχισαν ψύχραιμα την εργασία τους, καθ όλη την διάρκεια της ληστείας. Οι ληστές μπαίνοντας μέσα, προχώρησαν σε ομηρία κάποιων εργαζομένων, ενώ σε άλλους έβγαλαν τις μπαταρίες από τα κινητά τους ώστε να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Η συνολική διάρκεια της ληστείας διάρκεσε 3 ώρες και αφού φόρτωσαν το εμπόρευμα σε επτά φορτηγά, διέφυγαν χωρίς κάποια αντίσταση και ευτυχώς χωρίς να αφήσουν πίσω τους τραυματίες. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δουλειά εκ των έσω, καθώς οι ληστές φαίνεται ότι γνώριζαν εκ των προτέρων που βρίσκονται οι αποθήκες του εργοστασίου με το ακριβότερο εμπόρευμα.

Η Samsung σε σχετική της ανακοίνωση, δήλωσε:

“Είμαστε πολύ ανήσυχοι για το περιστατικό. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Βρισκόμαστε σε πλήρη συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές κατά την εξέλιξη της έρευνας, και θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: