Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Πατεντάρει Εύκαμπτο Κινητό Που Διπλώνει

Η Samsung πατένταρε μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει τη δημιουργία εύκαμπτων κινητών που διπλώνουν στη μέση! Ο νέος μηχανισμός της Samsung μας θυμίζει ένα concept που είχε παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια η εταιρία στο οποίο τα tablets διπλώνουν στη μέση και μετατρέπονται σε smartphones. Έτσι ο χρήστης έχει δύο συσκευές σε μία. Υποθέτουμε ο ίδιος μηχανισμός στη πατέντα θα μπορούσε να χρησιμοποιεί και σε συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες για να επιτευχθεί η ιδέα της με το tablet.

Η πατέντα του κορεάτικου κολοσσού περιγράφει ένα κινητό που αποτελείται από τρία μέρη: δύο οθόνες και ένα κομμάτι στη μέση που τις ενώνει και διαθέτει και αυτό οθόνη. Στη μέση ο μηχανισμός αποτελείται από δύο γρανάζια, σαν το μετατρέψιμο ultrabook Yoga Pro 3 της Lenovo.

Επιπρόσθετα, πρόσφατα ένας διάσημος ‘leaker’ δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό το κινητό στο Weibo. Όπως αναφέρει, η Samsung του έχει δώσει τη κωδική ονομασία Samsung Project Valley και το δοκιμάζει σε διάφορες εκδόσεις. Λέει ότι μια έκδοση χρησιμοποιεί το chipset Snapdragon 620 και η άλλη το Snapdragon 820. Έχει χρησιμοποιηθεί εύκαμπτη OLED οθόνη, 3GB μνήμη RAM, και διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD και μη αποσπώμενη μπαταρία.

Το Project Valley φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2016, και λογικά θα το δούμε στην ετήσια έκθεση MWC του Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ιδέα της Samsung σε βίντεο, και στη συνέχεια εικόνες από τη πατέντα.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: