Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Επόμενα Κινητά Της Samsung Θα Έχουν 64-bit Επεξεργαστή

Samsung Galaxy Note III hands-on

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5s είναι η χρήση 64-bit επεξεργαστή για 40% μεγαλύτερες επιδόσεις, όμως η Apple δεν θα είναι η μόνη εταιρία με 64-bit στα κινητά.

Ο Co-CEO της Samsung, Shin Jong-kyun, δεν δίστασε να αποκαλύψει από τώρα και πως η εταιρία που διευθύνει θα κατασκευάσει κινητά με 64-μπιτους επεξεργαστές. Η τεράστια διαφορά με την Apple όμως είναι ότι η Samsung χρησιμοποιεί Android και με πολύ καλύτερους οκταπύρηνους επεξεργαστές με 4GB RAM και για αυτό η ιδέα μιας 64-bit CPU είναι πιο λογική από ότι στο iPhone.

Συμπλήρωσε ωστόσο ο Jong-kyun πως ένα τέτοιο κινητό δεν θα έρθει γρήγορα στην αγορά. Σίγουρα θα χρειάζεται πολύ δουλειά να γίνει πριν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό. Λέτε το πρώτο κινητό να είναι το Galaxy S5 ή το Note 4;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: