Τα Νέα Μεταλλικά Κινητά Της Samsung Εμφανίζονται Σε Βίντεο

Τα Νέα Μεταλλικά Κινητά Της Samsung Εμφανίζονται Σε Βίντεο

samsung galaxy a5 - galaxy a3

Εδώ και καιρό αναφερόμαστε στα νέα μεταλλικά smartphones της Samsung που θα εμπλουτίσουν την γκάμα της σειράς A, ο λόγος για τα Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3. Και ενώ έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το πρώτο βίντεο που τα παρουσιάζει κάνει την εμφάνισή του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, οι δυο συσκευές ακολουθούν πιστά την σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας με μικρές διαφορές ανάμεσά τους, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το μεταλλικό πλαίσιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy A5 ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο Snapdragon 410 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, με 1GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP με LED φλας και η εμπρόσθια στα 5MP.

Το Samsung Galaxy A3 διαθέτει οθόνη AMOLED 4,5 ιντσών ανάλυσης 960 x 540 pixels. Ο τετραπύρηνος Snapdragon 410 επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στο 1.2 GHz με 1GB μνήμη RAM και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα του είναι στα 8MP με LED φλας και η εμπρόσθια στα 5MP.

Μέσω: GSMArena

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.