Το Samsung Galaxy Alpha Παρουσιάζεται Στις 13 Αυγούστου

Samsung Galaxy Alpha: Διέρρευσε Και Τα Βάζει Με Το iPhone 6

Samsung Galaxy Alpha leak

Το Samsung Galaxy Alpha πρόκειται να αποτελέσει την premium πρόταση της εταιρίας στην κατηγορία των smartphones και η ημέρα παρουσίασής του πλησιάζει. Η Samsung λέγεται πως όρισε τις 13 Αυγούστου ως την ημέρα της επίσημης παρουσίασής του, ενώ παράλληλα η φημολογία γύρω από την συσκευή συνεχίζεται, δίνοντάς μας νέα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν πρόσφατα από το γερμανικό site AllAboutSamsung, το Samsung Galaxy Alpha θα ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Samsung, Exynos 5433, που έχει καταφέρει να κερδίσει στις επιδόσεις τον Snapdragon 805, ενώ η μνήμη RAM αναμένεται στα 2GB. Επίσης, η κύρια κάμερα του θα είναι στα 12MP, η εμπρόσθια στα 2MP, ενώ η 4,8 ίντσες οθόνη του θα έχει ανάλυση 720p. Τέλος, ο αποθηκευτικός του χώρος περιορίζεται στα 32GB, καθώς δεν υποστηρίζει microSD κάρτες. Η συσκευή θα δέχεται nano SIM.

Όπως μας πληροφορεί επίσης το γερμανικό site, οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι η τελική μορφή του smartphone. Προς το παρών το Samsung Galaxy Alpha δεν έχει ακούσει τις καλύτερες κριτικές, καθώς είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι μια συσκευή με χαμηλότερα χαρακτηριστικά από αυτά της ναυαρχίδας της εταιρίας και με αρκετό πλαστικό πάνω της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια premium πρόταση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.