Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Διάδοχος Του Samsung Galaxy Beam Εμφανίστηκε Στη Κίνα

Στην εκδήλωση Mobile World Congress πριν από δύο χρόνια, το 2012, η Samsung παρουσίασε ένα smartphone με ενσωματωμένο προβολέα και ονομασία Galaxy Beam. Παρότι ακουγόταν υποσχόμενο, τελικά το κινητό δεν πέτυχε. Δύο χρόνια μετά, η Samsung προσπαθεί ξανά να κυκλοφορήσει ένα κινητό με προβολέα. Το μοντέλο θα έχει τη κωδική ονομασία SM-G3858.

Το SM-G3858 διέρρευσε από βάση δεδομένων της Κίνας και μαζί με αυτό οι φωτογραφίες που υποδεικνύουν τον προβολέα – στη κορυφή του πίσω μέρους βλέπουμε το εξόγκωμα όπου έχει τοποθετηθεί ο προβολέας και επίσης στα πλάγια το επιπλέον κουμπί για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά η εταιρία δεν έχει τοποθετήσει τίποτα δυνατό όπως και στο πρώτο μοντέλο. Η οθόνη είναι στις 4.66 ίντσες με ανάλυση 800×480 pixels, το λειτουργικό είναι το Android 4.2.2, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.2GHz δουλεύει μαζί με την 1GB μνήμη RAM, η χωρητικότητα επεκτείνεται με μία κάρτα microSD έως και 32GB και το κινητό υποστηρίζει τα δίκτυα TD-SCDMA και GSM με 3G υποστήριξη. Εξωτερικά έχει πάχος 11.6 χιλιοστά.

Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν ο διάδοχος του Samsung Galaxy Beam θα κυκλοφορήσει σε αγορές πέρα από τις Ασιάτικες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: